Fultons Venner

Støt skonnerten Fulton

Siden 1971 har Fultons Venner hvert år været med til at samle penge ind til bevarelse af Fulton af Marstal og arbejdet med unge ombord. Alle kan melde sig ind og gøre en forskel for Fulton.

Scroll ned

Du kan også blive en af vennerne

Fultons Venner

Fultons Venner er Fultons uundværlige støtteforening, som har bakket op om arbejdet på Fulton siden 1971. Foreningens formål er at indsamle midler til bevarelse af den tremastede, slettop skonnert Fulton af Marstal og det pædagogiske arbejde med udsatte unge ombord.

Alle, der har lyst, kan blive medlem og være med til at gøre en forskel for både skibet og de unge. Et medlemskab koster 300 kr. om året.

Som medlem modtager du et par gange om året en hilsen på mail, hvor du kan følge med i stort og småt i livet ombord på skonnerten. Medlemskabet giver desuden adgang til en række aktiviteter og sejladser, der hvert år arrangeres af støtteforeningen. Se mere i aktivitetskalenderen på Fultons Venners hjemmeside.

Der er flere måder at hjælpe Fulton og Vennerne på. Du kan støtte Fulton sådan:

  • Meld dig ind i støtteforeningen her
  • Giv gavebidrag direkte til Fulton Fonden
  • Doner gevinster til Fultons Venners tombola
  • Køb Fulton tøj i vennernes web butik

Der er altid plads til flere venner og vi er taknemlige for alle former for støtte

Et fællesskab for alle

Medlemmerne finder sammen på mange måder. Nogle følger livet ombord på Fulton på de sociale medier, mens andre booker sig ind på en eller flere af Fultons Venners medlemsaktiviteter, hvor vi mødes og gør noget sammen. Alle har et fælles ønske om at være med til at støtte op om driften af skibet og arbejdet med unge ombord. Der er altid plads til flere venner.