Fultons Venner

Støt skonnerten Fulton

Siden 1971 har Fultons Venner hvert år været med til at samle penge ind til bevarelse af Fulton af Marstal og arbejdet med unge ombord. Alle kan melde sig ind og gøre en forskel for Fulton.

Scroll ned

Støt Fulton

Du kan også være med

Fultons Venner er vores uundværlige støtteforening. Foreningens formål er at indsamle midler til bevarelse af skonnerten Fulton og det pædagogiske arbejde ombord.

Enhver, der har lyst, kan blive medlem og gøre en forskel for skibet og de unge ombord.

Som medlem af Fultons Venner modtager du et par gange om året en hilsen på mail, hvor du kan følge med i livet ombord. Medlemskabet giver desuden adgang til en række aktiviteter og sejladser, der hvert år arrangeres af støtteforeningen. Se mere i aktivitetskalenderen på Fultons Venners hjemmeside.

Der er flere måder at hjælpe Fulton og Vennerne på. Støt Fulton sådan:

  • Meld dig ind i Fultons Venner
  • Giv gavebidrag til Fulton Fonden
  • Doner gaver til Fultons Venners tombola

Vi er taknemlige for alle former for støtte

Fællesskab for alle

Medlemmer af Fultons Venner finder sammen på mange måder. Nogle følger livet ombord på Fulton på de sociale medier, mens andre booker sig ind på en eller flere af Fultons Venners medlemsaktiviteter, hvor vi mødes og gør noget sammen. Alle har et fælles ønske om at være med til at støtte op om driften af skibet og arbejdet med unge ombord. Der er altid plads til flere venner.