Sejl med Fulton

Giv fællesskabet vind i sejlene på en lejrskole

En lejrskole på Fulton er en uforglemmelig oplevelse. Undervejs får man en fornemmelse for, hvordan livet ombord var for 100 år siden. Nu, som dengang, deltager alle ombord i de arbejdsopgaver, der skal løses for at skibet sejler.

Scroll ned

Lejrskole togt

Alle er med

At være på lejrskole på et sejlskib foregår i tæt samspil med naturen. Vi forsøger altid at tilrettelægge turen sådan, at der sejles mest muligt for sejl. Vi bruger ikke meget tid i havn, det er vores erfaring, at det er samværet ombord, der skaber fællesskabet.

På en lejrskole deltager elever og lærere i alle daglige gøremål som sejlsætning, rortørn og nattevagt men også madlavning, opvask og rengøring. De fleste er på lejrskole i 4 døgn. Vi tilbyder togterne til 6.-10. klasser. Det skal være skolen, der arrangerer lejrskolen og der skal lærere med.

Ture for private

Hvis du som privatperson vil ud og sejle med Fulton, kan du melde dig ind i vores støtteforening Fultons Venner. Fultons Venner arrangerer hvert år både dagsture og togter på flere dage, som medlemmer kan melde sig på.

Vi samarbejder også med Nilles Rejser, som tilbyder krydstogtture på Fulton med overnatning på hotel i land. Pladser på disse ture bookes direkte hos Nilles Rejser.

Skræddersyede aktiviteter

Hvert år gennemfører vi også sejladser og arrangementer, som tilpasses den enkelte situation, for eksempel:

  • Dagsture for særlige grupper, f.eks. handicappede, flygtninge, varmestuer
  • Togter for udsatte unge
  • Sailtraining for unge i samarbejde med DSTA (Danish Sail Training Association)
  • Filmoptagelser
  • Traditional Sailing Day
  • Foredrag

Hvis du har en ide til en særlig aktivitet på skibet, er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis vi ikke kan hjælpe med opgaven, kender vi måske nogen, der kan.

"Det er netop forholdene ombord i denne lille sejlende verden, der giver opholdet stor værdi. De fleste pligter ombord nødvendiggør et vist samarbejde og den snævre plads kræver tolerance"

Godt at vide

Vil du høre mere om mulighederne, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler, at du booker lejrskole 1-2 år forud for ønsket tur og maks. 3 år frem i tiden.

På en lejrskole mener vi, det er vigtigt, at hele klassen kommer med og får en god oplevelse sammen. Hvis nogen har særlige behov eller udfordringer så kontakt os. Vi vil gøre, hvad vi kan for at finde en god løsning sammen med jer.

Når turen er booket, sender vi en kontrakt på aftalen og der skal indbetales et depositum på 25% af den samlede togtpris. Først ved rettidig indbetaling af depositum anses turen som endelig reserveret. De resterende 75% af togtprisen betales 3 måneder før togtets start.

Booking

Betina Sohn Kæseler

Administrator

Info til lærere

Vil du vide mere?