Fødselsdag på Fulton

Med mange års erfaring med lejrskoletogter med Fulton rundt i de danske farvande og besøg på en række småøer fik jeg pludselig dette indfald, at det skulle andre voksne også opleve lidt af.

Da min runde fødselsdag faldt på en lørdag og Fulton tilfældigvis var ledig denne lørdag og lå i Middelfart. Stedet passede perfekt, da jeg skulle have gæster fra alle egne af landet.

Jeg fik hurtigt kontakt til kontoret for at reservere skibet til en tur på Lillebælt denne lørdag sidst i september.

Der blev udsendt invitationer og reaktioner lod ikke vente på sig, alle glædede sig vanvittigt til at fejre fødselsdag på en anden og spændende måde.

Gæsterne mødes fra alle egne af landet og Jakob og Birk stod klar på skibet og tog imod os, mad og drikke og serveringspersonale havde vi med.

Det var en rigtig smuk septemberdag med let vind og blå himmel. Vi sejlede ned gennem Lillebælt indtil vind og strøm var med os, her var alle gæsterne med til at sætte sejl og motoren blev stoppet. Her opstod den stemning jeg havde drømt om, men ikke havde troet muligt, vi hørte kun svage bølgeskvulp, og en hyggelig stemning med småsnak spredte sig.

Der snakkes stadig meget om turen og folk får næsten julelys i øjnene. Dette gør vi gerne igen igen.

Karsten Willemann - Skolelærer